Asunnot

Augustista löytyy neljää erilaista pohjaratkaisua aina kolmioista kahteen erilaiseen neliöön sekä viisiöön. Kaikkia yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut, mutta jokaisella on omat nokkelat erityispiirteensä.

August I koostuu kahdesta rivitalosta, käsittäen yhteensä 9 asuntoa. August II koostuu yhdestä rivitalosta, käsittäen kuusi asuntoa. Molemmat yhtiöt sijaitsevat omilla tonteillaan. Asuntokokoja löytyy molemmista yhtiöistä neljää erilaista, kolmioista neliöihin ja viisiöihin.

Kaikkia asuntokokoja yhdistävät tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat. Augustin pohjaratkaisuihin on saatu tuotua uudenlaista twistiä, kun asunnot yhdistyvät toisiinsa Tetris-palojen tavoin. Juuri loistavien pohjaratkaisujen sekä erinomaisen sijainnin puolesta asunnot sopivat moneen eri elämäntilanteeseen.

Asuntojen hyvät puolet eivät suinkaan rajoitu pelkästään sisätiloihin, vaan jatkuvat aina ulos asti. Molemmin puolin asuntoa löytyy katetut terassit, jotka suojaavat Suomen arvaamattomilta sääolosuhteilta. Terassit ovat valaistu LED-valoin, ja lisäksi takaterassilta löytyy varaus sekä lämmittimille, että ulkoporealtaalle. Erityisesti takaterassista saa lisäneliöitä pitkälle syksyyn asti. Asuntoihin kuuluvat myös viihtyisät ja vehreät osakaspihat, jotka ovat osakkaan omassa käytössä ja hallinnassa.

Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Asuntotekniikan lisäksi varastossa on hyvin tilaa muun muassa harrastevälineille. Jokaiseen asuntoon kuuluu yksi pihapaikka sekä autokatospaikka, jonka päätyyn sijoittuu huoneistokohtainen kylmä varasto. Varasto- ja säilytystilaa Augustin asunnoissa on siis poikkeuksellisen paljon.

3 H + AVOK + S

83,5 m2

Kolmiot soveltuvat täydellisesti elämän eri elämän tilanteisiin. Oli kyseessä sitten pieni perhe, yksineläjä tai pariskunta. Pohjaratkaisun mitoitus on optimoitu viimeisen päälle ja tilaa on siellä missä sitä tarvitaan.

Augustin tarkkaan suunnitelluissa pohjaratkaisussa on uutta ylellisyyttä, jota ei vielä ole totuttu uudiskohteissa näkemään. Niin vieraat kuin kodin asukkaatkin vastaanottaa kunnollinen eteinen, jota avartaa entisestään suuri ikkuna sekä kaapiston peilipintaiset liukuovet. Eteinen sijoittuu keittiöön ja oleskelutiloihin nähden kulman taakse, jolloin mahdolliset sotkutkin pysyvät katseilta piilossa. Eteisen yhteyteen sijoittuu lisäksi erillinen wc. 

Keittiö on hieman kliseisestikin asunnon sydän niin sijoittelultaan kuin toiminnoiltaankin, sillä U:n mallisessa keittiössä loihditaan ihania ruokia seurustelun lomassa. Korkeat kaapit on sijoitettu takaseinälle, jolloin muu keittiö on voitu jättää trendikkäästi avaraksi. Korkean kaapiston kulmaan on saatu myös aamiaiskaappi, joka kuuluukin monen asunnon ostajan toivelistalle. Kuten myös niemekkeeseen sijoitettu tasotuuletin ja paikka baarituoleille. Kodinkoneet ovat integroituja, viimeistellen kokonaisuuden ja näin keittiö sopii loistavasti osaksi olohuonetta. Rivitaloasunnot ovat tietenkin jo lähtökohtaisesti läpitalon asuntoja, mutta yksityiskohtana mainittakoon ihana läpinäkyvyys tilojen välillä ja kahdesta suunnasta tuleva valo. Ulko-ovelta avautuu näkymä aina olohuoneeseen asti, jossa ikkunaa on melkein koko seinän leveydeltä ja korkeudelta.

Päämakuuhuoneenkin osalta pohjaratkaisu on suorastaan nerokas. Suuren lattiasta kattoon ulottuvan ikkunan ansiosta huone on avara, mutta paras osuus on kuitenkin sen vaatehuone, josta löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon ”his & hers” -tyylisesti. Pyykkihuollolta ei voisi toivoa paljoa enempää, sillä vaatehuoneesta on kulku suoraan myös kodinhoitotilaan, joka sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Muutostyönä tilojen välille on mahdollista lisätä ovi, jos tiloja halutaan rajata. 

Kylpyhuone kuuluu tietenkin koko perheelle, mutta sen sijainnin puolesta siinä on niin sanottua ensuite-henkeä, sillä makuuhuoneesta pääsee ketterästi tänne ilta- ja aamutoimille. Tyylikkään kylpyhuoneen viimeistelee tietenkin upea sauna, sadesuihku sekä seinämallinen wc-istuin. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. Terassi on katettu ja valaistu myös takapihan puolella ja kesäisin siitä tuleekin kuin toinen olohuone. Terassin jatkeena toimii osakkaan omassa hallinnassa oleva piha nurmialueineen, joka soveltuu niin lasten leikeille kuin aikuitenkin rentoutumiselle. Takaterassilta löytyy lisäksi varaus ulkoporealtaalle sekä lämmittimille.

 

4 H + AVOK + S

93 m2

Neliöt soveltuvat pohjaratkaisuiltaan hyvin pienelle perheelle tai vaikka kotoa käsin töitä tekevälle. Kolmesta makuuhuoneesta yhden voi pyhittää hyvin kotitoimistoksikin

Neliöistä pienempi, 93 m2 asunto tarjoaa loistavat puitteet neljän tai kolmen hengen perheelle. Eteiskäytävän sijoittuessa asunnon keskelle, kaunis näkymä läpi asunnon aina olohuoneen suurille ikkunoille asti avautuu jo ulko-ovelta. 

Kaksi pienempää makuuhuonetta soveltuvat mainiosti niin lasten kuin vieraiden huoneeksi tai vaikka kotitoimistoksi. Toisesta löytyy säilytystilaa koko huoneen leveydeltä ja toisessa taas on oma vaatehuone. Nämä huoneet sijoittuvat etupihan puolelle, eteiskäytävän molemmin puolin. 

Keittiö sijoittuu tietenkin pohjaratkaisun keskiöön. Kauniine saarekkeineen ja integroituine kodinkoneineen se sulautuu loistavasti osaksi oleskelutiloja, mikä mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa. Keittiön toivelistalta voit ruksia merkit myös aamiaiskaapin ja tasotuulettimen kohdalle, sillä nekin löytyy molemmat. 

Olohuone on avara ja suuret, melkein koko päätyseinän kokoiset ikkunat avartavat näkymien ja luonnonvalon myötä tilaa entisestään. Päämakuuhuone sijoittuu niin ikään takapihan puolelle, ja ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Terassin rimaseinän ansioista se on kuitenkin uteliaimmilta katseilta suojassa. Säilytystilaa löytyy hyvin kahden hengen tarpeisiin, koko seinän levyisestä liukuovikaapistosta, joka ulottuu aina kattoon asti. 

Muista Augustin asuntopohjista poiketen pyykkihuollolle on rajattu täysin erillinen kodinhoitohuone, joka sijoittuu pohjaratkaisussa logistisesti keskeiselle paikalle. Tällöin kaikkiin makuuhuoneisiin on lyhyt matka, mutta huoneen oven sulkemalla pyykkivuoret saa helposti pois näkyvistä.

Erillinen wc on sijoitettu rauhalliseen paikkaan kylpy- ja kodinhoitohuoneelle johtavan käytävän varrelle. Kylpyhuone sijaitsee tämän käytävän päässä ja se tarjoaa loistavat puitteet niin arkisille pesuhetkille kuin pidempiinkin rentoutumishetkiin saunan lämmössä. Tyylikkään kylpyhuoneen viimeistelee sadesuihku sekä seinämallinen wc-istuin. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. Terassi on katettu ja valaistu myös takapihan puolella ja kesäisin siitä tuleekin kuin toinen olohuone. Terassin jatkeena toimii osakkaan omassa hallinnassa oleva piha nurmialueineen, joka soveltuu niin lasten leikeille kuin aikuistenkin rentoutumiselle. Takaterassilta löytyy lisäksi varaus ulkoporealtaalle sekä lämmittimille.

HUOM! Ennakkomarkkinoinnissa käytetyt havainnekuvat on tehty suuremmasta 100,5 m2 neliöstä, mutta löydät näiden välillä tiettyjä yhtäläisyyksiäkin. Keittiö ja oleskelutilat ovat nimittäin molemmissa samankaltaiset. Kylpyhuone sen sijaan on 93 m2 neliössä ja 83,5 m2 kolmiossa täysin samanlaiset, lukuun ottamatta kodinhoitohuonetta.

4 H + AVOK + S

100,5 m2

Neliöistä suurempi, 100,5 m2 asunto tarjoaa täydelliset puitteet moderniin perhe-elämään ja enemmänkin. Nämä kodit on suunniteltu ensisijaisesti aktiivisen nelihenkisen perheen tarpeisiin, kiireistä arkea helpottamaan.

Lasten makuuhuoneet sijaitsevat etupihan puolella, kummallakin puolella eteiskäytävää. Molemmista löytyy runsaasti säilytystilaa koko seinän leveydeltä. Erityisesti kiireisten aamujen helpottamiseksi asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen soveltuu loistavasti lasten ja vieraiden käyttöön.

Keittiö on tässäkin kodissa pohjaratkaisun keskiössä. Huolellisesti suunniteltu ja tyylikkäästi toteutettu keittiö on täydellinen paikka ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Kodinkoneet on integroitu ja uunikin on kätevästi sijoitettu saarekkeeseen, jolloin se ei näy olohuoneeseen päin. Keittiön varustelulistalta löytyvät myös aamiaiskaappi ja tasotuuletin. Kaunis avokeittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen, joka on avara ja valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Tässä tilassa viihtyy varmasti niin oma perhe kuin vieraatkin.

Vanhempien makuuhuone eli päämakuuhuone sijoittuu takapihalle päin, jossa on suuret ikkunat lattiasta kattoon. Näkösuojaa huoneelle tuo kuitenkin terassin rimaseinä. Säilytystilaa on runsaasti, sillä tilavaan liukuovikaapistoon mahtuu mainiosti kahden ihmisen vaatteet koko seinän leveydeltä. Päämakuuhuoneesta on ensuite-henkisesti käynti kodin spa-osastolle.Kylpyhuone onkin yksi kodin parhaita puolia. Sieltä löytyy kaksi suihkua, seinämallinen wc-istuin, allaskaluste, sauna ja mikä parasta – käynti suoraan takaterassille, jossa on varaus ulkoporealtaalle. Lasten pulikoidessa porealtaassa, heitä voi pitää silmällä saunan ikkunasta. Kylpyhuoneen yhteyteen on sijoitettu myös tilava kodinhoitohuone, johon on kulku joko olohuoneen tai päämakuuhuoneen kautta. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu oma tilansa lämpimästä varastosta. Terassi on kutsuva ja viihtyisä paikka kesäisin, tarjoten lisätilaa rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Terassin jatkeena on oma piha-alue, joka soveltuu mainiosti lasten leikkeihin ja aikuisten rentoutumiseen. Takaterassilta löytyy myös varaus lämmittimille, joiden ansiosta voit viettää mukavia iltoja terassilla aina pitkälle syksyyn asti. 

5 H + AVOK + S

122,5 m2

Viisiöt ovat Augustin suurimpia asuntoja ja sijoittuvat aina rivitalon päätyyn. Päätyasunnon parhaita puolia on tietysti vain yksi seinänaapuri, L:n mallinen suuri takaterassi ja näkymät kolmeen suuntaan. Tämän asunnon hyvät puolet eivät kuitenkaan lopu vielä tähän.  

Viisiössä on paljon yhtäläisyyksiä 100,5 m2 asunnon pohjaratkaisuun nähden, mutta lisäneliöiden myötä tulee kuitenkin lisähuoneita. Neliön pohjaratkaisuun nähden viisiössä on suurempi olohuone, suurempi keittiö, erillinen ruokailutila sekä neljäs makuuhuone. 

Lasten makuuhuoneet sijaitsevat kaikki kolme etupihan puolella, ja kustakin löytyy runsaasti säilytystilaa koko seinän leveydeltä. Kiireisten aamujen helpottamiseksi asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen soveltuu loistavasti lasten ja vieraiden käyttöön.

Keittiö on tässäkin kodissa pohjaratkaisun keskiössä. Huolellisesti suunniteltu ja tyylikkäästi toteutettu keittiö on täydellinen paikka ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Kodinkoneet on integroitu ja uunikin on kätevästi sijoitettu saarekkeeseen, jolloin se ei näy olohuoneeseen päin. Keittiön varustelulistalta löytyvät myös aamiaiskaappi ja tasotuuletin. Ruokapöydän paikka sijoittuu pohjaratkaisussa kulmaan, jolloin kahdella seinällä avautuu suurten ikkunoiden myötä näkymät ulos ja tila tulvii valossa. Ruokailutilasta on lisäksi käynti takaterassille, joka on muihin asuntokokoihin nähden kaksinkertainen pinta-alaltaan. Näin tilaa riittää hyvin grillailulle, ruokailulle ja vaikka kesäkeittiölle. Kun ruokapöydälle on oma selkeä paikkansa, jää silloin olohuoneeseen ruhtinaallisesti tilaa muhkealle kulmasohvalle, loikoilulle ja rentoutumiselle. Unohtamatta tietenkään vieraita, sillä tämä tilahan on kuin luotu mukaville illanvietoille. 

Vanhempien makuuhuone eli päämakuuhuone suuntaa suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunansa takapihalle päin. Näkösuojaa huoneelle tuo kuitenkin terassin rimaseinä. Säilytystilaa on runsaasti, ja tilava liukuovikaapisto tarjoaa reilusti tilaa kahden ihmisen vaatteille ja muille tavaroille koko seinän leveydeltä. Päämakuuhuoneesta on ensuite-henkisesti käynti kodin spa-osastolle. Kylpyhuone onkin yksi kodin parhaita puolia. Sieltä löytyy kaksi suihkua, seinämallinen wc-istuin, allaskaluste, sauna ja mikä parasta – käynti suoraan takaterassille, jossa on varaus ulkoporealtaalle. Lasten pulikoidessa porealtaassa, heitä voi pitää silmällä saunan ikkunasta. Kylpyhuoneen yhteyteen on sijoitetty myös tilava kodinhoitohuone, johon on kulku joko olohuoneen tai päämakuuhuoneen kautta. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu oma tilansa lämpimästä varastosta. Terassi on kutsuva ja viihtyisä paikka kesäisin, tarjoten lisätilaa vapaa-ajan viettoon ja yhdessäoloon. Terassin jatkeena on oma piha-alue, joka soveltuu mainiosti lasten leikkeihin ja aikuisten rentoutumiseen. Takaterassilta löytyy myös varaus lämmittimille, joiden ansiosta voit viettää mukavia iltoja terassilla aina pitkälle syksyyn asti.