Neliöiden sisällä

Laatua ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Augustin sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat huippua. Laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin.

Augustin asukkaana Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin.  Suunnittelijamme ovat luoneet kolme skandinaavisesta sielunmaisemasta inspiroitunutta sisustusteemaa, joista voit valita mieleisesi tai yhdistellä oman maun mukaan. Vaikka kullakin teemalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, niitä yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarma ote.

Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä, sillä sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien.

Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen ja annettu laadukkaiden materiaalien puhua puolestaan. Muutostyönä Sinulla on mahdollisuus valita materiaaleja myös sisustusteemojen ulkopuolelta yhteistyökumppaniemme valikoimasta.

Valmiit sisustustyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria imarteleviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä keskenään. Mikä on Sinun valintasi? Vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi vai  rohkea ja tummanpuhuva  Hiili?

6 syytä ostaa asunto Augustista

 • Arkkitehtuurillisesti näyttävä koti historiallisella alueella
  • As Oy August on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä Sinua ajatellen. Ympäröivän luonnon innoittamana ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, jonka ansiosta luonto tulee osaksi myös sisätiloja. Valkoisen ja mustan kontrasteilla leikittelevä julkisivu erottuu edukseen muusta rakennuskannasta. 
  • Kaunis Ala-Lemun luonto on noteerattu jo satoja vuosia sitten ja alue onkin historiallisestikin merkittävä. Läheltä Augustia löytyy muun muassa Ala-Lemun kartano sekä Kuoleva soturi-niminen muistomerkki. 
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Lisäneliöitä asumiseen tuo LED-valoin varustellut katetut terassit molemmin puolin asuntoa. Takaterasseilta löytyy varaus ulkoporealtaalle ja lämmittimille, jolloin mukavat olosuhteet terassillakin on taattu aina pitkälle syksyyn asti. 
  • Jokaiseen asuntoon kuuluu viihtyisä osakkaan hallinnassa oleva osakaspiha. Sekä osakaspihat, että yhtiön yhteiset alueet ovat viimeistelty kauniilla ja helppohoitosilla istutuksilla.
  • Sisääntulopihat on asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa – yksi autokatospaikka sekä yksi pistokkeella varusteltu pihapaikka. Etuterassin yhteydessä sijaitsevan lämpimän varaston lisäksi asuntoon kuuluu toinen varasto autokatoksessa.
 • Uusi koti ilman remonttihuolia
  • Uusi kotisi tullaan rakentamaan laadukkain ratkaisuin aina asuntotekniikasta pintamateriaaleihin. Silloin remonttihuolet voi unohtaa vuosikausiksi ja keskittyä vain nauttimaan toimivasta ja huolettomasta arjesta.  
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu keskitetysti tekniseen tilaan/varastoon, jolloin vältytään koteloinneilta muissa tiloissa. 
  • Valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä LED-valoilla, joita on riittävästi niin sisällä kuin ulkonakin. Kylpytilojen lisäksi kiinteää valaistusta löytyy jokaisesta asuinhuoneesta upotettujen LED-valojen muodossa ja riippuvalaisimillekin löytyy hyvin paikkoja. 
  • Pintamateriaalit kuten näyttävä lattia ja isot laatat luovat pohjan koko sisustukselle ja siksi nekin on valittu huolella. Yksisäleinen lankkuparketti on ajaton ja tyylikäs ratkaisu eikä mikään voita suuren laatan helppohoitoisuutta märkätiloissa. 
 • Sijainti luonnon rauhassa, palvelujen äärellä
  • Kaarinan kaupunki on todella vetovoimainen ja kehittyy edelleen kovaa vauhtia. August sijoittuu rauhallisen Lemuntien varrelle, alueelle johon on hiljattain rakennettu paljon lapsiperheiden koteja. Alueen suosion syitä on monia, mutta varmasti merkittävimpiä seikkoja on ympäröivä luonto sekä hyvä sijainti lähellä palveluita ja kouluja. Turun keskustan palvelut löytyvät lyhyen ajomatkan päästä.  
 • Upea ja tunnelmallinen kotikylpylä
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen kotikylpylän raamit syntyvät kauniista laatoista, särmikkäistä seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! 
  • Suihkutilassa katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin ja sadesuihkuihin. Linjalattiakaivot kylpyhuoneissa mahdollistavat suurten lattialaattojen käytön tehosteseinien lisäksi myös lattiassa.
  • Upeana yksityiskohtana toimii kylpyhuoneiden sijainti isommissa neliöissä sekä viisiöissä, kun suihkutilasta pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan ja ehkä jopa pulahtamaan ulkoporealtaan lämpöisiin poreisiin.
 • Kotikokin unelmakeittiö
  • Saarekkeella tai niemekkeellä varusteltu avokeittiö on monen juhlanjärjestäjän ja kotikokin unelma. Se mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa ja keittiöstä tulevat tuoksut houkuttelevat muutkin ruokailijat pöytään jo hyvissä ajoin.   
  • Integroitujen kodinkoneiden ansiosta keittiö on hyvin huonekalumainen kokonaisuus osana yhteisiä oleskelutiloja. Laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta. Upea yksityiskohta keittiössä on saarekkeeseen tai niemekkeeseen sijoitettu tasotuuletin. Lisäksi kaikista asuntokoista löytyy pieni aamiaiskaappi.  

Kalkki

Kalkki-teema on kuin tehty suomalaiseen maisemaan. Se yhdistelee graafista harmaata ja valkoisen eri sävyjä.

Sisustustyyleistä vaalein ja graafisin Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina. Kesällä vaaleat pinnat hehkuvat kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa. Pimeään sydäntalveen tämä teema tuo kaivattua valoisuutta ja kirkkaiden keväthankien aikaan se antaa parastaan, kun valo heijastuu vaaleilta pinnoilta.

Tämä tyyli on hienostunut ja moderni valinta puhdasta vaaleutta arvostavalle. Eritoten luonnonmateriaalit sekä harmaan ja valkoisen eri sävyt toimivat tässä ympäristössä erittäin hienosti myös sisustuksessa. Rohkeampi sisustaja viimeistelee sisustuksen värikkäillä kalusteilla, joille vaaleat pinnat antaa ympärille tyhjää tilaa. 

Kalkki-teeman keittiö muodostuu valkoisista kaapistoista ja harmaasta nanolaminaattitasosta.  Tyylikkään ja ajattoman keittiön rinnalle sopii täydellisesti vaaleaksi sävytetty tammilankku sekä klassinen kromi.

Spa-osaston pinnoilla katseen kiinnittää upea betoninharmaa design-laatta tehosteseinillä. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc-tiloissa asti. Saunan seinät ovat särmikästä valeurapaneelia kauniissa vaalean haavan sävyssä, joka toistuu myös kylpyhuoneen katossa sekä lauteissa.

Tammi

Tammi suosii mahdollisimman luonnonmukaisia, joskin kestäviä pintoja. Niin puun kuin asunnon omistajankin elämä saa tässä tyylissä näkyä!

Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodista paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi on raikas, kodikas ja harmoninen kokonaisuus, joka kestää aikaa.

Tyylikäs kokonaisuus lähtee upeasta harjatusta ja kevyesti valkolakatusta tammilankusta. Ajattomaan lattiaan voit yhdistää niin vaaleaa kuin tummempaakin puuta sekä tietysti omia lempisävyjäsi.

Valkoisten keittiön kaappien ja vaalean tammilattian pariksi sopii täydellisesti marmorikuvioinen laatta välitilassa sekä lämmin puu työtasoissa. Viimeisen silauksen keittiöön tekee messinkinen Tapwellin hana.

Luonnonmukainen sävymaailma toistuu myös spa-osastolla, jossa tehosteseinät ja lattia ovat hiekan sävyistä design-laattaa. Tämän laatan rinnalle sopii loistavasti lämpimän sävyinen ja tunnelmallinen thermohaapa, joka toistuu sekä saunan että kylpyhuoneen tehosteseinän kauniissa valeurapaneeleissa sekä katossa. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc-tiloissa asti.

Hiili

Hiili on voimakasluonteinen, pelkistetty ja itsevarma klassikko. Se yhdistelee rohkeasti tummaa, vaaleaa ja puun sävyjä.

Tumma ja tunnelmallinen sisustus sopii itsevarmalle sisustajalle. Tumma tässä yhteydessä ei kuitenkaan tarkoita synkkää, vaan lämmintä ja tunnelmallista. 

Tummien pintojen rinnalle on tuotu lämmintä puuta luonnollisen tammen ja thermohaavan sävyissä. Keittiö voi olla graafinen kokomusta kokonaisuus aina kaapin ovista työtasoon ja hanaan asti tai yhdistelmä mustaa, raikasta valkoista ja marmorikuviota. Kaikki nämä on suunniteltu sopimaan kauniisti mattalakatun tammilattian kanssa. Hiili-teeman avainsana onkin kontrastit, jotka tekevät sisustuksesta elävän ja luovat siihen mielenkiintoa. 

Tunnelmallinen sävymaailma toistuu myös spa-osaston puolella, jota ryhdittää musta laatoitus. Tummien tehosteseinien ja lattian rinnalle on tuotu valkoista laattaa sekä thermohaapaa upeiden valeurapaneelien ja lauteiden muodossa. Hämyisiä löylyjä tavoitteleva voi sävyttää seinäpaneelit ja lauteet lisähinnasta mustaksi. Samat tyylikkäät materiaalit toistuvat myös wc-tiloissa.